Change network computers windows credentials

13 במאי 2009

אין תגובות

 


כשאנחנו מחברים את המחשב שלנו לדומיין, מערכת ההפעלה מזהה את המחשבים שמחוברים לדומיין, כשאנחנו מנסים להפעיל אותם,

במידה ואין הרשאות, מערכת ההפעלה תקפיץ חלון דומה לזה:

 

 

cert2

 

הבעייה עם החלון הזה, שבמידה ונסמן Remember,

כשניכנס פנימה, יכול מאוד להיות שנמצא תיקיות, שאין לנו הרשאות.

 

כשנירצה לשנות את ה user שאיתו אנחנו נכנסים, נגלה שאין קליק ימין ולבחירה כמו Change user

 

כדי לשנות את ההגדרה עבור כל אלו שמוגדרים ב Remember.

 

יש להיכנס ל Control Panel –> User Accounts –> Manager your credentials

 שם נוכל לשנות/למחוק סיסמאות שהוגדרו כ Remember.

הוסף תגובה
facebook linkedin twitter email

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *